zondag 23 november 2014

Sinterklaasfudge!



















Je hebt nodig:
300 gram witte chocolade
1 blikje gecondenseerde melk
pepernoten
schuimpjes
discodip

Doe de melk samen met de chocolade (in stukjes)
in de pan op halfhoog vuur en laat het al roeren smelten.
Giet het in een vierkant bakblik met bakpapier
(zelf heb ik een cakeblik gekozen).
Bestrooi het met ppepernoten discodip en schuimpjes.
Laat het afkoelen en zet het minimaal 3 uur inn de koelkast.
Snij het in mooie blokjes en klaar is de Sinterklaasfudge!

6 opmerkingen:

  1. Wauw dat ga ik uitproberen, ziet er zo heerlijk uit! Thanks for sharing!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mjammie, van de week eens maken, dank voor de lekkere tip ;-)

    Ruby

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dat ziet er lekker uit! Leuk voor sinterklaasavond :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. oelalaaaaa, superleuk zeg ! en vast ook heel lekker (en zoet)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. hmmmm. Het zag er al te lekker uit! nu ik de ingrediƫnten ken weet ik dat ik dit MOET maken! hihi. bedankt voor het delen.

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor je reactie!!!!